Orbán kiszólása: nincs köztük kövér, az a halálom

Bekapcsolva maradt Orbán Viktor kormányfő mikrofonja október 6-án az állami gyásznap alkalmából rendezett megemlékezésen. A nyilvánosságra került felvétel szerint elégedett volt a felsorakozott katonák látványával, kifejezetten örült annak, hogy a „legények” nem kövérek.

Orbán Viktor is részt vett október 6-án az állami gyásznap alkalmából rendezett megemlékezésen a Kossuth téren. A rendezők azonban kisebb hibát vétettek, mert szinte végig bekapcsolva maradt a kormányfőn lévő mikrofon – adta hírül az Atv.hu. A portál videót is közzétett a bakiról.

A felvétel tanúsága szerint a miniszterelnöknek előbb elmagyarázták, merre kell majd haladnia a felsorakozott katonák előtt. Orbánnak a magyarázat során csak a „balra el” kifejezéssel gyűlt meg a baja.

Ezt követően Orbán Viktor a megemlékezésen, a felsorakozott katonák láttán elégedettségének adott hangot. „Jól néznek ki a legényeink, jól néznek ki. Nincs köztük kövér, az a halálom. Rendben van.” A kormányfő, mielőtt megállt volna a számára kijelölt helyen, még említést tett pocakos tábornokokról is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.