Uj Péter: Dzsudzsák Balázs alkotmánybírói kinevezése

„A Mahacskala föl van mászva a fára!” - Avar szólás

Rendes évi szabadságolás keretében eltöltött rövid külföldi tartózkodásom befejezését követően megdöbbenéssel értesültem róla, hogy jogalap nélkül is kétségbeesetten folytatják hazugságokra és csúsztatásokra épülő alaptalan politikai hecckampányukat Magyarországgal szemben. A kettős mérce további nyílt megnyilvánulása, hogy a tények figyelmen kívül hagyásával üzemelő hazugsággyár tovább ontja rágalmait a kormány sikeres intézkedései ellen, miközben hol voltak, amikor azonosítószám nélküli rendőrök békés tüntetőket vertek össze és kínoztak meg, médiumokat bojkottáltak vagy éppen újságírókat rabosítottak hazánkban.

Érthetetlen és indokolhatatlan az a düh, amivel a kormány ellenfelei politikai célból rárontottak.

Egyszer s mindenkorra le kell szögeznünk, hogy a választói akarat nem mehet szembe a választók akaratával! Ismételten bebizonyosodott, hogy a kettős mérce nyílt megnyilvánulásaként kétségbeesetten folytatják hazugságokra és csúsztatásokra épülő alaptalan politikai hecckampányukat, politikai célból.

Az alaptalan támadások hitelességét aláássa egyszersmind a kétségbevonhatatlan tény, hogy hazugságokra és csúsztatásokra épülnek, a választói akarat figyelembe nem vételével hazánk lejáratásának politikai célból. Kétségbeesetten folytatják.

Felszólítjuk az ország lejáratását hazugságokra épülő politikai célokból folytató alaptalanul vádaskodókat, hogy hagyjanak fel a hazugságok folytatásával, szanálják a hazugsággyárat és a kétségbeesetten politikai célból való hecckampány uszítását. Ez a minden szempontból felelőtlen, a demokratikus hagyományokat mélyen semmibe vevő nyílt hazugságpolitika alaptalan csúsztatásokra épül, mint az már számtalanszor ismételten bebizonyosodott.

Azonban az elmúlt nyolc év hazug, az emberek életét nagyban megnehezítő, a megszorító intézkedésekre alapuló és az országot a csőd szélére juttató gazdaságpolitika után álszent magatartás, hogy újabb hazugságokkal bírálják.

Az Európai Bizottság állásfoglalásából, valamint a vonatkozó, ám a vádaskodók által sajnálatosan nem kellőképpen tanulmányozott jogi alapdokumentumokból minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy Dzsudzsák Balázs alkotmánybírói kinevezése minden szempontból megfelel az Európai Unió közös demokratikus elveinek, az európai hagyományoknak, és biztosítja hazánk további jó irányba menetelését közjogi értelemben is.

Ez ismételten bebizonyosodott.

Kelt, mint fenn, s. k.

Dzsudzsák Balázs sajtótájékoztatót tart
Budapest, 2011. június 12. Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven volt magyar labdarúgó csatára sajtótájékoztatót tart, amelyen bejelenti, hogy 4 évre az orosz Anzsi Mahacskala csapatához szerződött. Bár mindössze négy idényt töltött az orosz élvonalban, mégis mesés költségvetésével az egyik legcsábítóbb futballklubnak számít az orosz Anzsi Mahacskala, Dzsudzsák Balázs új kenyéradója. Az évi 60 millió dolláros költségvetésű klub legnagyobb sztárja a világbajnok brazil csapatkapitány, a 38 éves Roberto Carlos. A hátvéden és a 16 orosz játékoson kívül további három brazil, valamint egy-egy grúz, szenegáli, holland, kameruni, cseh, lett, üzbég, ukrán és nigériai légiós alkotja a keretet. MTI Fotó: Beliczay László
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.