Az MSZP második hullámban Mesterházyt plakátolja körbe

A napokban az MSZP lecseréli az óriásplakátokat, az egyéni jelöltek bemutatása helyett a párt, illetve a kormányfőjelölt reklámjára koncentrálnak – tudta meg a Népszabadság.

Szigetvári Viktor kampányigazgató egy körlevélben már jelezte a helyi stáboknak: a következő időszakban Mesterházy Attila megjelenését erősítik, a következő plakátkörben az érintettek vele közös megjelenést még választhatnak.

Az MTI információi szerint Mesterházy Attila a párt szombati kampánynyitóján ismerteti programját. Ennek elemi közé tartozik a 2011-ben lejáró földvásárlási moratórium további három évvel történő meghosszabbítása, a szakiskolai ösztöndíj bevezetése, a nyugdíjasokat érintő, már ismert intézkedések, vagy az, hogy 2014-re minden magyar állampolgárnak lakhelytől függetlenül, megfizethető áron elérhetővé kell tenni a gyors internetelérést.

A program része egy ötvenszázalékos szja-kulcs bevezetése a havi másfél millió forint feletti jövedelemmel rendelkezőknél és a devizaátváltásokra kivetett Tobinadó bevezetése. A szocialisták ingyenessé tennék – interneten keresztül – a tankönyveket a közoktatás mind a 12 évfolyamán, bevezetnék a nemzeti nyelvtanulási programot, amelynek keretében ingyen biztosítanák a 35 év felettieknek egy idegen nyelv megtanulását. 2011-től ingyenes étkezést vezetnének be a 8. osztályos rászoruló gyerekeknek. Megkönnyítenék az elzárt kistelepüléseken élők munkába járását, az 1200 fősnél kisebb települések forrást kapnának ahhoz, hogy e célra járművet vegyenek.

Az egyéni jelöltek helyett a kormányfőjelöltre és a pártra koncentrálnak az óriásplakátokon
Az egyéni jelöltek helyett a kormányfőjelöltre és a pártra koncentrálnak az óriásplakátokon
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.