Bugyingós Valentin

Végül is kedves szokás, és ha már begyűrűzött hozzánk más is, teszem azt a fa testápoló, azaz a baseballütő, mellyel kedvünk szerint verhetjük péppé embertársunkat, inkább pirosló szívek hulljanak alá konfettiként ezen a napon. Vagy bugyik.

Valentin nap: nem csak szerelmeseknek

Február 14-e hivatalosan a szerelemről szól, már éppen annyira a kereskedők napja is. Egy kutatás szerint a szerelem ünnepe túlságosan kereskedelmi jelleget öltött.

Irán nem tűri meg a Valentin-napot

Vigyáznia kell Cupidónak Iránban, ahol bejelentették, nem tűrik meg a közelgő Valentin-nap jelképeit.

Csók, mint igazolás - pároknak féláron látogatható az állatkert

Szerelmespárok ketten egy jeggyel, tehát féláron látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykertet a hét végén és Bálint napján.

Gigasmaci

Több mint 36 órája csókolózott hétfőn este négy pár Thaiföldön a szerelmesek napja alkalmából rendezett csókmaratonin.

 

Valentin napi csókmaraton

Több mint 36 órája csókolózott hétfőn este négy pár Thaiföldön a szerelmesek napja alkalmából rendezett csókmaratonon.

A szabályok szerint a párok ajkai egyetlen pillanatra sem válhatnak el egymástól, még a vécészünetekben sem. A versenyzők ihatnak ugyan csókolózás közben, de csakis szívószálon keresztül, hogy ne szakadjon meg a csók. Mindennek tetejébe nem ülhetnek le, és nem aludhatnak el. A szigor ellenére a világcsúcsot már hétfő délutánra "túlcsókolták", a csúcs ugyanis 32 óra 7 perc és 14 másodpercnyi, egy német pár tartotta 2009 óta.

A thaiföldi ajakviadalra - mely (helyi idő szerint) vasárnap reggel hatkor kezdődött - 14 pár nevezett be. A Guinness-rekordot még 7 párnak sikerült megdöntenie, ők több mint 33 órán át csókolták egymást, ám a 36. óra elteltével már csak négy duó "állta a sarat". A győztes pár 320 ezer forintos gyémántgyűrűt és 650 ezer forintnyi készpénzt nyerhet.

A versenyzők életkora 21-51 év közötti, zömmel thaiföldiek, és akadt köztük egy meleg pár is.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.