Csak az album hiányzott: Vastag Csaba korábban a TV2 műsorában énekelt

Úgy gondoltam, hogy nem fair csak Takács Nikolas-szal foglalkozni, ezért az elkövetkezendőkben minden X-Faktoros, illetve Megasztáros versenyzőről lesz egy olyan bejegyzés, amiből kiderül, hogy az adott versenyzőnek milyen zenei előélete van.

Vágó István csalódott vallomása arról, amit nagyon szeretett

A népszerű tévés műsorvezető szerződését november 17-én bontotta fel a TV2. Az elmúlt hetekben egyre több találgatás látott napvilágot ennek hátteréről. A kvízmestert a Népszabadságnak adott interjújában elmondta: csalódott.

A Médiatanács oktat és beszed közben 9 milliót

A Médiatanács nem fukarkodott a lírával mai büntetési tételeinek kihirdetése alkalmából.

Megszűnik az RTL Klub déli híradója, átalakul a Reggeli

Több műsort megszüntet, átalakít az RTL Klub – derül ki a csatorna közleményéből.

Félállás, kényszerszabadság, megszűnő műsorok: leépít az RTL Klub

A reklámpiac szempontjából legfontosabb időszakokra koncentrálnak.

 

Nem manipulálnak a kereskedelmi tévék - De ezt ki hiszi el?

A média- és hírközlési biztos nézői panaszok alapján eljárást indított a TV2 Megasztár és az RTL Klub Való Világ és X-faktor című műsorai kapcsán. A beérkezett nézői panaszok a szavazások lebonyolításának rendjét, irányítottságát, ellenőrizhetetlenségét feltételezték, és megkérdőjelezték az eredmények valóságtartalmát. Az NMHH ma nyilvánosságra hozott vizsgálata szerint nincs manipuláció a VV, a Megasztár és az X-Faktor emelt díjas sms-ei között, az általunk megkérdezett emberek többsége azonban nem hiszi ezt el.

A média- és hírközlési biztos nézői panaszok alapján eljárást indított a TV2 Megasztár és az RTL Klub Való Világ és X-faktor című műsorai kapcsán. A beérkezett nézői panaszok a szavazások lebonyolításának rendjét, irányítottságát, ellenőrizhetetlenségét feltételezték, és megkérdőjelezték az eredmények valóságtartalmát. Az NMHH ma nyilvánosságra hozott vizsgálata szerint nincs manipuláció a VV, a Megasztár és az X-Faktor emelt díjas sms-ei között, az általunk megkérdezett emberek többsége azonban nem hiszi ezt el. A megkérdezettek állításuk szerint soha nem küldenek emelt díjas sms-eket, de biztosak a csatornák manipulációjában, egyik fiatal, aki „nem szeretne összeesküvéselméleteket gyártani” , nem hiszi, hogy” egy ilyen nagy költségvetésű projektbe ekkora bizonytalansági faktort beleépítenének.”

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.