A bivaly éve

Ma láttam néhány bivalyt, nem először, de először szántás közben. Szerintem ha Buffalo Bill leszármazottainak megmutatnák, hogy a dédi ezekről kapta a nevét, azonnal átírnák a család történetét, s innentől legfeljebb már csak magyar őseikre hivatkoznának (nem tudom, hogy voltak-e ilyenek, de biztos). Vietnámi blog

A szív dobog, de az ember már nem él

Kóbori László szerint az agyhalál tényét minden definíció mellett nehéz az intenzíves orvosoknak elfogadtatni a hozzátartozókkal. Ilyenkor ugyanis még az élet bizonyos jelei táplálják a reményt. Az orvosok azonban már tudják, hiábavalóan. - Videó

Aki egész nap alávetett volt, mitől kerekedne felül este?

A nyilvánosságban egyre többet beszélünk a szexről és a nemiségről, ennek ellenére a szakemberek úgy vélik, hogy a szexualitás terén még mindig sok problémát kellene sürgősen megoldanunk.

Tanuljunk Oroszul!

Mostanában az orosz nyelvben kezdenek nagyon elterjedni a rövidítések. És bizony megesik az, hogy sok különböző kifejezésnek azonos rövidítése van, ami némiképp megnehezíti a szövegek megértését.

Az elnök emberei

Molnár Oszkár egy demokratikus párt elnökének nem kínos, hanem vállalhatatlan. Minimum ezt kellene mondani az edelényi polgármesterre, aki újabban nem a cigányokat, zsidókat és melegeket elemzi, hanem azt: ki kellene lépnünk az Unióból.