Az orbáni konszolidáció még csak személycserékben látszik

A kormány év elején meghirdette konszolidációs politikáját.

A Századvég szerint nincs átjárás a Fidesz és a Jobbik között

A november elején készített közvélemény-kutatás szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök elutasítottsága a radikálisok között alacsonyabb, mint Orbán Viktor kormányfőé.

MSZP: Bukásra áll az idei költségvetés

Romlanak az ország mutatói, mire a kormány az emberek pénzéből hazudja bele az emberek szemébe, hogy jobb a helyzet – véli az MSZP.

'Az Orbán-kormány felfüggesztette az alkotmányos kultúrát Magyarországon'

Az Együtt 2014 véleménye szerint az alaptörvény negyedik módosítása az alkotmányos kultúra felfüggesztését jelenti Magyarországon - írja a választói mozgalom az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Orbán mindennap felhívja Pintért

Naponta egyeztet Orbán Viktor kormányfő Pintér Sándor belügyminiszterrel az ár- és belvízvédelmi helyzetről.

 

Bajnai Magyarország "lenyúlásával" vádolta Orbánt

Magyarország "ipari méretű lenyúlásával" vádolta meg a kormányfőt az Együtt-PM választási szövetség vezetője a szervezet hétfői, a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt tartott demonstrációján.

"Hazánk ipari méretű lenyúlása Orbán Viktor tudtával és szándéka szerint történik" - jelentette ki Bajnai Gordon. A volt miniszterelnök a néhány száz tüntető előtt elmondott beszédében azokra a hírekre utalt, amelyek szerint a jelenlegi kormányfő, még ellenzékben, külföldi nagykövetek előtt arról beszélt, ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, amit csinál.

"Ön, miniszterelnök úr trafiklopást és földrablást csinál, ezek árulják el önt, ezek az ön beismerő vallomásai" - mondta.

A "Fidesz-maffia, a trafikmutyi és a földrablás" elleni demonstrációt azután hirdették meg hétfőre, a nemzeti dohányboltok hivatalos nyitásának napjára, hogy Áder János köztársasági elnök aláírta a földtörvényt.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.