A Nemzeti Nyomozó Iroda kocsija felborult fővárosban

Felborult egy kocsi Budapesten a Rákóczi úton, az Uránia mozi és a Vas utca közötti szakaszon. A Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye szerint munkatársaik szolgálat teljesítése közben, szolgálati kocsival balesetet szenvedtek.

A kocsi kidöntötte a járdát övező korlátot. A fékezést követően szaladt fel a járdára, ahol egy parkoló motorkerékpárnak ütközött, majd felborult.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese megerősítette a baleset tényét, valamint azt, hogy három ember könnyebben megsérült. Egyéb részletet nem kívánt közölni.

Egy szemtanú az Indexnek azt mondta, hogy a baleset után a felborult kocsi csomagtartójából fegyvereket pakoltak át egy hirtelen odaparkoló másik autóba, ami el is hajtott, a balesetet szenvedett autó rendszámát pedig a rendőrök kiérkezése előtt leszerelték.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) police.hu portálon publikált közleménye szerint munkatársaik szolgálat teljesítése közben, szolgálati kocsival balesetet szenvedtek. A baleset következtében a kocsiban utazó három rendőr könnyebben megsérült, őket megfigyelésre a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az időközben kiérkező rendőrök átvették a sérültek fegyvereit, valamint próbáltak a járókelők között szemtanúkat keresni a balesetre vonatkozólag - olvasható a közleményben.

A baleset körülményeinek tisztázását a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya megkezdte - tudatja az NNI.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.