Történetek meleg diákokról, meleg tanárokról - pályázat

A Labrisz Leszbikus Egyesület, a Szimpozion Egyesület és a www.melegvagyok.hu honlap szerkesztősége az Esélyegyenlőség Évének utolsó napjáig várja a pályamunkákat mindazoktól, akik saját tapasztalataikkal szeretnék segíteni a melegek helyzetének javítását az iskolákban.

"Minden iskolában vannak meleg diákok és tanárok" - írják a szervezők, és a feladat lényegét így vázolják: - "Olyan valós történeteket várunk, amelyek leszbikus, meleg, biszexuális vagy transznemű fiatalok, tanárok vagy heteroszexuális társaik, kollegáik iskolai (közoktatási ill. felsőoktatási) tapasztalatairól szólnak: pozitív élmények, meleg diákok, tanárok elfogadása, előbújása, vagy diszkrimináció, zaklatás, csúfolódás, negatív vagy vegyes reakciók a közösségben arra, ha kiderült egy diák vagy tanár melegsége, stb."

A pályamunkákat CD-n
lehet elküldeni a Szimpozion Egyesület, 1553 Budapest, Pf. 50. postacímre (jelige: „Beszéljünk a melegségről!”) vagy az info@szimpozion.hu
címre.

A pályázati anyagok terjedelme maximum 2 gépelt A/4-es oldal (3600 karakter) lehet.
Pályázati határidő: 2007. december 31.

A legjobb valós történetek szerzőit a szervezők könyvekkel, videokazettákkal, DVD lemezekkel, újság-előfizetésekkel és egyéb ajándékokat jutalmazzák.

A kiválasztott történeteket az adatvédelmi törvény betartása mellett, ha a közlő engedélyezi: valós névvel vagy név nélkül felteszik a www.melegvagyok.hu honlapra.

További részletekről a Szimpozion Egyesület telefonszámán (06-30-595-8174; minden nap 10 és 20 óra között) vagy az info@szimpozion.hu címen adnak tájékoztatást. (NOL)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.