BKV-bérlet az ebédjegy mellé

Az AS Transport névre keresztelt szolgáltatás lényege, hogy a munkáltatóknak elég egyetlen helyről megrendelni a Ticket Restaurant étkezési és melegétel utalványt, a dolgozók ezeket a BKV bérletekkel egybecsomagolva, névre szólóan kapják meg. Ezzel a lehetőséggel mostantól 8 ezer cég élvezheti az új szolgáltatás kényelmét, csökkentve az adminisztrációt.


A munkáltatók a jövőben együtt szerezhetik be a dolgozóiknak szánt étkezési utalványokat és a BKV-bérleteket, az utalványok értékesítését végző Accor Services Magyarország Kft. és a BKV Zrt. együttműködési megállapodásának köszönhetően.
   
Mészöly Mónika, a magánccég marketing munkatársa elmondta, hogy az új szolgáltatás valamennyi félnek egyaránt kedvező, mert a munkáltatónak nem kell több helyről igényelnie a béren kívüli juttatások e két elemét és az új lehetőség várhatóan olyan foglalkoztatók figyelmét is felhívja a BKV bérlet nyújtásának lehetőségére, akik eddig nem éltek ezzel. Az új szolgáltatás természetesen forgalomnövekedést eredményez az Accor-nál, de a BKV-nál is.
   
Az AS Transport névre keresztelt szolgáltatás lényege, hogy a munkáltatóknak elég egyetlen helyről megrendelni a Ticket Restaurant étkezési és melegétel utalványt, a dolgozók ezeket a BKV bérletekkel egybecsomagolva, névre szólóan kapják meg. Ezzel a lehetőséggel mostantól, mintegy 8 ezer cég élvezheti az új szolgáltatás kényelmét, csökkentve az adminisztrációt.
 
(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.