Playboynak pózolt egy amerikai őrmesternő

A Playboy erotikus magazinnak pózolt meztelenül az amerikai hadsereg egyik őrmesternője, ezért az ügyben elrendelt vizsgálat lezárásáig felfüggesztették tisztségéből - jelentette a huffingtonpost hírportál pénteken.

A légierő vezérkaránál szolgáló Michelle Manhart a Playboy februári, e héten utcára kerülő számában mutatta meg bájait. A "kemény nyelv" címmel közölt fotósorozatban az őrmester vezényszavakat kiabálva, fegyverrel a kezében, egyenruhában (is) szerepel. A legtöbb képen azonban "hiányos öltözékben", csak dögcédulájával a nyakában látható, amint gyakorlatokat végez egy edzőteremben.

"A vezérkari őrmester viselkedése nem felel meg a katonáinkkal szemben támasztott magas követelményeknek, nincs összhangban a légierő alapértékeivel" - mondta Oscar Balladares, a lacklandi légi bázis szóvivője, aki szerint a hölgy eljárása nem tekinthető becsületesnek és nem egyeztethető össze azzal, hogy a katona a szolgálatot helyezi első helyre és minden tekintetben tökéletességre törekszik.

"Semmi rosszat nem tettem, nem vettem részt semmiben, nem hiszem, hogy olyan nagy dologról volna szó" - nyilatkozott a 30 éves őrmester, aki azt is közölte, kiáll jogai védelmében.

A szemrevaló Michelle Manhart férjezett, két gyermek anyja, 1994-ben csatlakozott a légierőhöz, és eddig katonák kiképzésével foglalkozott a lacklandi támaszponton.

(MTI)

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.