Triplázhat a Piramis az Arénában

Információink szerint az alapítás 30. évfordulójának megünneplésére készülő Piramis együttes december végén egymás után akár három koncertet is adhat a Budapest Sportarénában.

A végső szám kizárólag a jegyeladások függvénye, márpedig az első, december 26-ra meghirdetett koncerten már garantált a telt ház, és a 27.-i második alkalomra szóló jegyek fele is elfogyott. Így a rendezők már konkrétan foglakoznak egy harmadik buli megszervezésének gondolatával.

A Piramisnál ez a fajta siker korántsem példátlan: legutóbb tizennégy éve, 1992-ben léptek fel nyilvánosan a fővárosban – akkor még az időközben leégett Budapest Sportcsarnokban –, s az eredetileg egyetlen alkalomra összeállt csapat végül sorozatban öt koncertet adott (azért “csak” annyit, mert a folytatást sem a csarnok zsúfolt koncertnaptára, sem az énekes Révész Sándor hangszálainak állapota nem tette lehetővé – a Piramis frontembere az utolsó két koncerten már rekedten énekelt, bár ezt a közönség szemmel láthatóan nem bánta).

Az együttes a koncertsorozat után jövő tavasszal egy új lemez megjelentetésére, illetve hazai és külföldi koncertturnéra készül.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.