Sziget: nem jön a Gomez és a Coldcut a terrorriadó miatt

A Sziget fesztivál két fellépője nem tudott a fesztiválra utazni a brit repülőtereken bevezetett rendkívüli intézkedések miatt.

13 ezer kalóriás könnyű vacsora

Kétszáz fontot - 60 ezer forintot fizetnek - annak, aki sikeresen megeszi Nagy-Britannia legnagyobb, négykilós hamburgerét.

Házfoglalók Kadhafinál

A líbai rezsim ellen tiltakozó csoport Moammer Kadhafi fiának, Szaif el-Iszlámnak potom tízmillió fontot érő londoni házába vetette be magát.

Három évre szerződött a Sziget Kft.

A Sziget Kft.

A Sziget bekerült a top 5-be

Nagy-Britannia egyik legnagyobb példányszámban eladott napilapja, a The Independent online szerkesztőségének szakírója Európa öt legjobb fesztiválja közé sorolta a Szigetet.

 

A Sziget bekerült az európai Top 5-be

Európa öt legjobb fesztiválja közé sorolta a Sziget Fesztivált a The Independent című patinás brit napilap ajánlójában.

A "Budapest 266 hektáros szigetén rendezett fesztivál nemcsak kiterjedése, hanem szórakoztató programjainak változatossága miatt is lenyűgöző", a rendezvénysorozatban bungee jumping és úszás is helyet kap - írta a lap internetes kiadása.

Ez Európa egyik legnagyobb szabadtéri zenei fesztiválja, 2010-ben 380 ezer látogatója volt, évente több mint ezer fellépést számlál - írta a szerző, aki felhívta a figyelmet az idei év "húzóneveire", a The Chemical Brothers és a Pulp együttesekre, valamint Dizzee Rascal rapperre.

A Sziget fesztivált nemrég a European Festival Awards a tíz legjobb nagyfesztivál közé sorolta a budapesti rendezvénysorozatot - írták közleményükben a szervezők.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Az Independent rangsorolás nélkül, időrendbe szedve vette számba a legjobb fesztiválokat.

Az ajánlóban szerepelt még az ausztriai Volvo Snowbombing fesztivál (április 7-10.), a németországi Hurricane (június 17-19.), a szerbiai Exit fesztivál (július 7-10. között), valamint a spanyolországi Benicassim fesztivál (július 14. és 17. között). (forrás: mti.hu)

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.