A folytonosan gomolygó Horda

Az előbbiekben említett típusok ezerféle variációban keveredhetnek, lehet valaki Drogszingli, ha a szeren kívül senkire nincs szüksége, vagy Drogdinki, mert mi lehet erősebb kötés, mint a heroin. Különösen, ha a dinki pár egyik tagja fedezi a költségeket, míg a másik Parazita szingliskedhet rajta.

Lehet valaki Blogszingli is, ha már tényleges kapcsolata nincs vagy nincs is szüksége. Ha ilyan szűk mezsgyén jut emberi kapcsolatokhoz, akkor a Horda illúzióját a többi Blogszingli vagy Dinki társasága is megadja. Ezért áldja meg az isten a mobiltelefóniát, meg az internetet, mert nagyon támogatják a hordásodást.

Csúcsragadozó a világtól való elszakadásban az Aszexuális Szingli, ő anélkül lehet egyedül is boldog, hogy a szexuális vágyai miatt kompromisszumokat kéne kötnie Szingli társaival. Róla viszont nehéz lenne a Szingli Hordák dicséretét zengeni, hiszen fogy a magyar, és ezt mégse intézhetjük el pusztán bevándorlók befogadásával, még ha a nemzet főorvosának ez ínyére is lenne, különösen, ha a multikulturális szingli hordásodástól nem fertőzött vidékekről érkeznek. Kétféle mindenestre a Szingli: aszketikus vagy élvhajhász. Bár az aszketikus mélyén mindig valami traumát, elfojtást, gyávaságot sejt az ember.

Azért nehéz a szingli rovartani megfigyelése, mert ezerszínű sokféleségben jelentkezik, egyszerre, minden szingli alakváltozat bármelyik pillanatban átválthat valami egészen más alakzattá. Az Egycsaládos Alfahím Szingli Plantdinkivé, vagy vissza. Szürke Petszingli egyszer csak vérnősző Amazonszinglivé válhat, majd Spermaszinglivé, ha vészesen közeleg a biológiai óra leketyegése. A Horda egy folytonos gomolygásban van, abban az ütemben, ahogy kimerülnek a kapcsolatok, vagy nyílnak és lezárulnak a szaporodási ciklusok. Vagy csak megváltoznak a szereplők és a körülmények. Vagy egyszerűen csak éppen telihold van.

Rejtőzködés és hazugság: a makett változatok

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Minden szinglitípusnak van álca, makett változata is. És ember legyen a talpán, aki felismeri közülük a valódit. Az önmagával azonos, önmagát felvállaló Szingli Horda dicséretét zengjük, de a maketteket nehéz lenne dicsérni.

Ilyen lehet például a Makett Amazonszingli, aki olyan öntudatosra és magabízóra képes festeni magát, ha már volt életében két és fél hibbant pasija, mintha elbírna egy testőrlaktanyával. Ő pompás nőstény, csupán az ergya férfiak az okai, hogy neki évtizedek alatt nem sikerült egyetlen normálisat találni. Sőt arra a szellemi szaltó mortáléra is képes, hogy ugyan szabad és független, de ha valaki gyermeket nemzene neki, azonnal vegye nevére - és ki a munkából -, hogy még több ideje legyen szabadságharcára a háztartásbeliek unalmas, gyerekes szingli életét élve.

Párja a Makett Alfahím Szingli. Ez is a Yuppiegeci Szinglik között tenyészik nagy számban, és azt hiszi, ha neki van a legnagyobb dzsipje, hatvan pár cipője, akkor a legnagyobb farka is. És van elég pénze hozzá, akkor egy kicsit sem etikus turistaként nőt vásárol magának hordanyaralásokon, mellyel ő lehet a Horda díszhíme, aki a haverok előtti folyamatos hencegéssel próbálja fenntartani magáról a látszatot akkor is, ha még életében nem sikerült önszántából nőstényt meghódítania. Ők kedvelt áldozatai a valódi Amazonszingliknek, akik imádják a makett, ámde hencegő alfahímeket. Kifelé díszhím - befelé papucs. (Itt szögezzük azt is le, hogy ilyen szingli nőbőség idején a Horda páriája, aki nőért pénzt ad. A prostituáltat ugyanis a pénzforgalom belekövezi a Kényszerszingli létbe, és neki választási lehetősége se marad.)

Ugyancsak undorító, makett hímszingli változat, amelyik szerencsétlen, megalázott és megnyomorított, szeretethiányos lányokat szed fel, és lelkileg terrorizál. Vadászik a kimerült társfüggő szinglikre/dinkikre. Megcsillantja előttük az igazi élet lehetőségét – nagy érzelmek, heves szex-, majd eldobja őket, mint egy papírpoharat. Ő tartja persze mozgásban a Hordát, amikor mások nőit elszereti, és kifacsarva, eldobva őket előbb szinglit csinál belőlük, amellyel más szinglik prédájává teszi őket.

Minek nevezzük továbbá azt a Petszinglit, aki egy halat tart, és az is sűrűn pusztul kis üvegében, vagy valami törődést nem igénylő teknősbékát koszos víz partján. Akikkel enyhíthetik a társtalanság kínját, de túl sok figyelmet nem kívánnak. Makett Petszinglik ők, és így tovább a néhány kiszikkadt gyommal bíró Makett Plantszinglikig.

Különös alakváltozat a Makett Két vagy Többcsaládos Szingli, aki készül a sajátra. Egyre csak. Vadul utódgondozza más gyerekét, különösen ha percekben vagy maximum órákban mérhető a törődés, sűrű cigarettaszünetekkel tarkítva. Sőt, az álutódgondozás lényegében a cigarettaszünetek közti űrt tölti ki akkor, amikor őt épp társtalan vagy Elvált Szinglivel sodorta össze az élet, vagy családjában akad egy gondozható utód. Csak aztán tűnjön el az Elvált Szingli, vagy a gondozottat vigyék arrébb mindenképp, hogy megmaradhasson magának. Egyedül. Egy négy napos gyerekes hétvége után aztán inkább bevallja: na jó, szingli geci vagyok. Inkább, mint hogy mások utódját gondozzam.

A Dinki szó puszta emlegetése is indulatokat kelt az "ásó, kapa, nagyharang társra” vágyakozó Szingliben, aki hosszú távon akarja biztosítani nemcsak az utódnevelést, hanem a saját társaságát és gazdaságos megélhetését is. Ne dinkizz itt nekem! - tör ki magából, ha társ, szex, melegétel kapcsolata a tényleges viszonyukat festi neki. Bár azt ő is elismeri, hogy a dinkipárnál a maradékok jobban hasznosulnak, és jobb, mint a Petszingli lét, mert a dinki társat nem kell levinni sétálni, hanem lemegy magától.”

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

(folytatjuk...)

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.