Karórákat és cipőket foglaltak le a józsefvárosi piacon

Hamisított márkajelzésű karórákat és cipőket találtak Budapesten, a józsefvárosi piacon - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.

Kokaincsempészt fogtak el Budapesten

Kokaincsempészt fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) rendőrei Budapesten, a férfi a gyomrában akart 56 darab kokainkapszulát az országba hozni.

A pótkerék helyén is cigarettát szállított

Több mint másfél millió forintot ér az a cigarettaszállítmány, amelyet hétfő hajnalban az M7-es autópályán, egy olasz rendszámú autóban találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának munkatársai.

Hamis 'Power Balance' karkötőket foglaltak le a reptéren

Harmincmillió forint értékben foglalt le hamis márkajelzésű karkötőket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - írta a szervezet az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Két királypitont találtak egy ukrán férfinál

Két királypitont akart Magyarországra becsempészni egy ukrán férfi, akit Záhonynál tartóztattak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

 

6,6 millió értékű hamisítványt fogtak Törökbálinton

Néhány nap alatt 6,6 millió forint értékben találtak távol-keleti csempészett és hamis márkajelzésű termékeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy törökbálinti depóban - tájékoztatta a hatóság csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a három, vámkezelésre váró kínai konténer egyikében több mint 14 ezer darab különféle háztartási eszközt, édességet, kozmetikai terméket, egy másikban 1300 pár márkavédett papucsot, egy harmadikban pedig pókember gyermekjelmezeket találtak.

A pénzügyőrök a talált árut lefoglalták és csempészet bűncselekmény, illetve szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűntett miatt eljárást indítottak.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.