Látható károsodás

Elfogadott tény, hogy az élet első három éve döntően meghatározza a gyermek lelkivilágát.

Olajozott szívműködés

Etil-észterek – röviden így nevezik a hosszú szénláncúomega-3 zsírsavakat, amelyek egészségre gyakorolt jótékony hatását ugyan évtizedek óta ismerjük, hatásmechanizmusukat pontosan csak az elmúlt néhány évben kezdtük felismerni és a gyógyászatban tudatosan alkalmazni.

Személyre szabott kezelés

Amellett, hogy figyelembe veszi a beteg lakóhelyét, családi állapotát és anyagi hátterét, több száz hasonló esetet és a kezelések eredményét is öszszeveti a leghatásosabb gyógymód kiválasztásához egy új orvosi program, amelynek a napokban indult el a fejlesztése.

Tűsarok és lapos talp

A magas sarkú cipő szexi és nőies, ezen nincs mit tagadni. Ennek érdekében sokan hajlamosak elviselni a cipő szorítását, a talp fájdalmát vagy a már kialakult ortopédiai bántalmakat is.

Zsebben a segítség

.

 

Holisztikus stresszoldás

Endorfintuning – így nevezi dr. Karácsony Ferenc orvostermészetgyógyász a hétköznapi stresszben megfáradt szervezetet regeneráló kombinált módszerét, melynek célja a test felborult energiarendszerének stabilizálása.

Az intuíció sokat segít a természetgyógyászatban, de számos tünet hátterében mérhető és fizikai szinten orvosolható változások állnak. Szervezetünk évezredek óta ismert és a különböző hagyományos orvoslási rendszerekben leírt energiapályái normális esetben önfenntartó egyensúlyi állapotban vannak. Betegség és stressz hatására az egyensúly eltolódik, amit közvetve, a test kiemelt pontjain végzett mérésekkel lehet kimutatni. Az úgynevezett meridián-egyensúly mérése révén a szakember képes meghatározni azokat a tonizáló- és nyugtatópontokat, amelyek stimulálásával a továbbiakban otthoni akupresszúrás kezelésre nyílik lehetőség a kibillent egyensúly helyreállítására. A mérést követő számításokból az energiastabilitás is meghatározható. Az adatok nyomon követése megmutatja, hogy a szervezet energetikailag hogyan reagál az endorfinszint helyreállítására.

A stresszoldó terápia első lépésében a meridiánegyensúly mérésének segítségével feltérképezik a páciens energetikai állapotát. Ezután következik az idegrendszer endorfinszintjének normalizálása elektroterápiával. A boldogsághormonnak is nevezett endorfin alapvető az idegrendszer hatékony működéséhez, stressz hatására azonban a szintje csökken, szervezetünk alacsonyabb hatásfokkal, több energiát igényelve tud csak működni. Ma a népesség endorfinszintje átlagon aluli Magyarországon, így a stressztűrő képességünk is alacsonyabb. A húszperces elektroterápiás kezelés homlokmasszázshoz hasonlítható: ez maga az endorfintuning, egyúttal a teszt szerves része. A speciális ingeráram közvetlenül emeli az agyi endorfinszintet, közvetve pedig a stressztűrő képességet erősíti. A kezelés után a meridián-egyensúly kontrollmérése következik, ami a szervezetnek az endorfintuningra adott reakcióját méri – általában a pácienseket is meglepő pozitív eredménnyel.

Az elektroterápiás kezelés endorfinnövelő hatása pontosan mérhető
Az elektroterápiás kezelés endorfinnövelő hatása pontosan mérhető
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.