Júniusi horoszkóp

Huszonötödikén, amikor a Rákban időző Merkúr összeütközik a vad és őrült Uránusszal, ön egy thrillerbe keveredik, és érzi, hogy ön a gyilkos. Nem tudja, megölt-e már valakit, vagy csak a jövőben szándékozik megölni, pláne volnának kérdései a hulla (esetleg hullák) kilétével kapcsolatban, ugyanis ön áldott jó lélek. Az Uránuszra bámul, de az nem mond semmit, csak mennydörgő hangot ad; nem akarjuk elkeseríteni, de a Twin Peaks egy végtelenül unalmas, szájbarágós, vérszegény szappanopera ahhoz képest, ami a következő napokban önnel történni fog.

Klónzabáló és a sugdosó

A márkakoppintó (másoló, hamisító – klóngyártó) – gondolom –úgy dolgozik, hogy fellapozza a mélynyomott, csili-vili női (férfi-) magazinokat, és máris előtte sorakozik a termelési terv: a leginkább megkívánható márkák és cikkek: órák, női táskák, cipők, napszemüvegek.

Miért nem vitte el a Nyikitába?

A szél teljesen összegyűrte a kezében a hatalmas térképet, nem is értette, minek nézi, pontosan emlékezett az utcára, és annak az étteremnek a bejáratára.

Nem attól jó a pálinka, ha látja a finánc

Hogy miért pont az otthoni pálinkafőzés kontrollját adná föl az állam, arra ésszerű magyarázat még nem hangzott el. A tervmegvalósítása kétséges, a „fináncokra”, a hatósági emberekre valószínűleg ezután is figyelniük kell a cefrét érlelő gazdáknak.

Smiley Miley

Sokat mond, hogy 17 éves létére hatoldalas a szakmai életrajza.