Gaskó Úr, házasságban mit jelent az elégséges szolgáltatás?

A Liga Szakszervezetek és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnökére is lecsapott a nol-Totó.

Lovasi András nem egyetlen zenekarban akar megöregedni

.

Akik fel mernek öltözni

A magyarok szürkén és elmaradottan öltözködnek, de van remény: a fiatalok helyesek és bátrak, lelkesen képzik magukat és várják a lehetőségeket, hogy színt és frissességet hozzanak az életünkbe.

Ki védi meg a gazdákat? - Videó

Dacian Ciolos-t, az Európai Bizottság mezőgazdasági biztosát kérdeztük a III.

Ki védi meg a gazdákat?

Dacian Ciolos-t, az Európai Bizottság mezőgazdasági biztosát kérdeztük a III. Agrár Akadémián többek között arról, hogy mennyi a nyitott piacok által előidézett árstabilitás hiányban a spekuláció, és mit tesznek ez ellen a hazai termelők védelmében?

 

13+1: Schmidt Mária szerint még a szocialista szavazó is lehet rendes ember

Nem tudja, hogy ki Madár Vera a "Jóban rosszban" című szappanoperából és nem tud választani Havas Henrik és Bolgár György közül, de még Áder Jánostól is elvárja, hogy tudjon rendesen angolul. Az eheti NOL-totó 13+1 kérdésére Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója válaszolt.

 

Gyors és frappáns válaszokat adott a NOL-Totó 13+1 kérdéseire Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója. A történésztől többek között azt kérdeztük, hogy vajon szerinte is kolbászból lesz-e a kerítés a választások után, hogy az is lehet-e rendes magyar ember, aki nem a Fideszre vagy Jobbikra szavaz, illetve hogy EP-képviselőként Áder Jánosnak is illene-e tudnia angolul. Schmidt Máriát kérdeztük még a tinisztár Kefírről, a Muppet Show egyik betétdaláról, a Jóban rosszban egyik celebszínészéről, és egy máig ismeretlen kilétű Magyar Nemzet-publicistáról is.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.